NO.03 : 2006 APR

  01. AIRUSH'D LIKE TO
  WELCOME TOP HAT
  TO THE TEAM.
  02. GISELA 1st
  CHAMPIONSHIP SPAIN.
  03. WHAT HAVE YOU
  BEEN DOING?
  04. GET TO KNOW
  TOM HEBERT A LITTLE
  BETTER.
 
 
  *FOR MORE DETAILS*
www.airush.com
 
 
   
 

1) What is your nickname?
Answer:
One Neuron

2) When traveling, have you ever met any beautiful girls?
Answer:
Hoooooooo yes a lot but I'm serious lol .

3) Where is the best place to party on the circuit? Why?
Answer: Brazil is so perfect, you can do so much and it is cheap as well.

4) Do you have an Airush Hoodie (Sweat shirt)? Why not?
Answer: No but it would be good to have one...I never heard about this!

5) How do you feel about the Airush 06 products? New Trigger release? Halo?
Answer: Not to bad, but need keep working on the developed and that will be better! I like helping in the development, it is good to see the brand grow and get a better in the market .

6) Where do you see kiteboarding going in the future? Is that good or bad?
Answer: I don't really know but I think that it is going to be very crazy with everyone doing crazy tricks.   Maybe we will jump 30m high and do some sick stuff.

7) Where do you see yourself in the future?
Answer: I need   one more year to study and after that I want to take a year off and do as many events as I can lol.

8) When the wind dies, what are you thinking?
Answer: I'm not happy but I'm not lost.   I ride my bicycle and do many other sports .

9) After a good session, how do you feel?
Answer: Very relaxed.   I need to ride.   If I don't ride during the week, I get so anxious, it is like a drug and I need it.

10) What are your goals in the sport of kiteboarding?
Answer: I want to be champion of the world!!!!!!!!!!!

11) Any final comments?
Answer:
I like the sport of kiteboarding, but I want it to stay fun.

   
   
Copyright 2006 by www.airush.com Unsubscribe